Huis- en hobbydieren 

Ook voor uw huis- en hobbydieren bent u bij Booijink Veevoeders aan het juiste adres. Wij leveren ook voor hobbydieren kwaliteitsvoeders tegen een betaalbare prijs. 

Kippen

Booijink volledig legmeel/legkorrel is het complete onderhoudsvoer waar alle belangrijke voedingstoffen die uw kip nodig heeft in verwerkt zijn. Belangrijke voedingsstoffen die in juiste verhouding in het rantsoen voor kippen dienen voor te komen zijn: koolhydraten, vetten, vezels, mineralen, vitaminen en spoorelementen. Het legmeel en de legkorrel van Booijink zorgen ervoor dat uw kip alle voedingsstoffen in voldoende mate binnenkrijgen. 

Booijink opfokmeel/opfokkorrel is een uitgebalanceerde voeder voor de ideale opfok van uw kuikens. Opfokmeel/opfokkorrel bevat veel granen zoals maïs, tarwe en gerst. Samen met hoogwaardige eiwitgrondstoffen, juiste mineralen en het juiste vitaminegehalte wordt de groei en de gezondheid van een vitaal kuiken gewaarborgd.

Konijnen

Booijink konijnenkorrel is een compleet voer voor uw konijn. Naast deze korrel kan een klein beetje hooi van goede kwaliteit worden verstrekt.

Honden

Blaffers is een uitgebalanceerd en compleet hondenvoer. Blaffers is een vleesbrok met een groot aandeel vlees, bevat goede verteerbare koolhydraten en de juiste hoeveelheden aan vitaminen en mineralen. Zo krijgt uw hond alle voedingsstoffen binnen die hij elke dag nodig heeft.

OKE duo Krok is een volledig hondenvoer voor alle rassen met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Katten

Kattenbrok Driemix is een zeer smakelijk, volledig en uitgebalanceerd  voer voor uw volwassen kat. De brok bestaat uit een mix van 3 smaken, namelijk kip, vlees en vis.