Booijink Veevoeders

 

Structo meel

Beste heer/mevrouw,

Na een aantal relatief droge jaren is de ruwvoervoorraad op veel melkveebedrijven gekrompen. Het aanwezige eigen gewonnen ruwvoer is in veel gevallen wel van uitstekende kwaliteit. Om het basisrantsoen aan het voerhek op een hoogwaardige, veilige en relatief goedkope manier op te waarderen hebben wij Structo meel in ons assortiment. De samenstelling van deze grondstoffenmix hebben we onlangs aangepast, zodat deze nog beter aan sluit bij de ruwvoerkwaliteit zoals die gemiddeld overal aanwezig is.

De grondstoffen worden grof gemalen, hebben een veilig en voldoende hoog Ruwe Celstof-aandeel. Verder is de energie-eiwit-verhouding zo gekozen dat dit exact aan sluit bij de behoefte van de koe  en het rantsoen dus niet in onbalans wordt gebracht. Verder hebben we ook een basishoeveelheid mineralen en sporenelementen toegevoegd.

Met dit grondstoffenmengsel kan prima 15% van de Droge-Stof behoefte van de koe worden vervangen, zodat er kan worden bespaard op ruwvoer.

Vanwege de droge vorm is het product gemakkelijk op te slaan, los gestort of geblazen in de silo. Het product kent daardoor geen inkuil- of conserveringsverliezen. Bij 10 ton geleverd zit Structo Meel op 99% van de voederwaardeprijs en is daardoor zeker concurrerend met natte bijproducten.

De gehalten van dit grove meel per kg droge stof, dat te bestellen is onder artikelcode 3007:

Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met een van onze buitendienstmedewerkers.

Met vriendelijke groet,
Booijink Veevoeders bv

Groot genoeg om te concurreren, klein genoeg om u te kennen

Booijink Veevoeders