Booijink Veevoeders

 

Bestellen en leveren voer rond de feestdagen

 

Raalte, 11 december 2020

 

Beste klant,

Het is alweer bijna eind december en daarmee staan de kerstdagen en Oud & Nieuw weer voor de deur. Dit betekent voor ons altijd passen en meten wat betreft het leveren van het voer omdat er hierdoor werkdagen komen te vervallen. De 1e en 2e kerstdag vallen dit jaar op vrijdag en zaterdag. Hierdoor hebben wij in feite 3 aaneengesloten dagen dat we geen voer leveren omdat ‘3e kerstdag’ een zondag is. Nieuwjaarsdag is ook een dag waarop we geen voer leveren, dit jaar valt dat op een vrijdag. Op zaterdag 2 januari leveren we in beperkte mate voer.

Om de planning goed en haalbaar te laten verlopen in deze periode is het voor ons heel prettig als we alle bestellingen tijdig binnen hebben. Daarbij zouden we ook graag meerdere mogelijkheden hebben wat betreft de dag van levering. Dit geeft ons wat meer ruimte in de planning. We willen u daarom vragen het voer ruim van te voren te bestellen, minimaal 2 tot 3 werkdagen van te voren. Wij hopen op uw medewerking.

Booijink Veevoeders wenst u bij deze prettige feestdagen en in alle opzichten een gezond en succesvol 2021. Wij hopen dat onze samenwerking weer op een even plezierige manier kan plaatsvinden als in voorgaande jaren.

 

Vriendelijke groeten,

 

Booijink Veevoeders

Groot genoeg om te concurreren, klein genoeg om u te kennen

Booijink Veevoeders