Booijink Veevoeders voor derde maal op rij de beste

Door vee- en varkenshouders is Booijink Veevoeders in Raalte voor de 3e keer op rij gekozen als het beste en klantvriendelijkste adviesbedrijf in de vee- en varkenshouderij. Aan het onderzoek namen dit jaar ruim 13.000 veehouders deel.

AgriDirect en vakblad V-focus vroegen veehouders de tevredenheid over hun adviseurs uit te drukken in een rapportcijfer. Booijink kwam met een eindscore van 8,3 als beste uit de bus. Dit is een verbetering ten opzicht van vorig jaar van 0,3 punten.

Booijink Veevoeders is een betrouwbare, flexibele, nuchtere en praktisch ingestelde voerleverancier. Het produceren van hoogwaardige veevoeders en het adviseren van veehouders is ons dagelijks werk. Hierbij staan de wensen van onze klanten centraal. Onafhankelijk onderzoek heeft wederom bevestigd dat wat wij heel gewoon vinden, door onze klanten hoog wordt gewaardeerd. Net als afgelopen jaren zijn wij hier uiteraard erg blij mee. Voor ons is dit echter geen eindpunt. Wij blijven investeren in de kwaliteit van ons bedrijf, onze voeders en onze advisering, om het volgend jaar nog beter te kunnen doen.

Overige nieuwsberichten