Booijink Veevoeders wederom als beste gewaardeerd als adviseur in de veehouderij

Door vee- en varkenshouders is Booijink Veevoeders in Raalte wederom gekozen tot het beste adviesbedrijf van Nederland. Bij de accountantsorganisaties kreeg administratiekantoor Woldendorp uit Bedum de hoogste waardering.

AgriDirect en vakblad V-focus vroegen 13.500 veehouders de tevredenheid over hun adviseurs uit te drukken in een rapportcijfer. Booijink kwam met een eindscore van 8 net als verleden jaar, op allle onderdelen als beste uit de bus.

Booijink Veevoeders is een betrouwbare, flexibele, nuchtere en praktisch ingestelde voerleverancier. Het produceren van hoogwaardige veevoeders en het adviseren van veehouders is ons dagelijks werk. Hierbij staan de wensen van onze klanten centraal. Onafhankelijk onderzoek heeft wederom bevestigd dat wat wij heel gewoon vinden, door onze klanten hoog wordt gewaardeerd. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee. Voor ons is dit echter geen eindpunt. Wij blijven investeren in de kwaliteit van ons bedrijf en onze advisering, om het volgend jaar nog beter te kunnen doen.

Overige nieuwsberichten