Huidige stand van zaken

 

De medewerkers van Booijink Veevoeders BV en hun handelspartners hebben zich na 2-3 weken inmiddels goed weten aan te passen aan alle beperkende maatregelen die momenteel gelden. Naast de productie en verkoop van veevoeders staat de maand Maart er om bekend de drukste van het jaar te zijn als het gaat om de uitlevering van meststoffen. Tot nu toe is alles zonder veel problemen verlopen en we zetten alles op alles om ook de komende maanden de toevoer van grondstoffen en de uitlevering van voeders goed te laten verlopen.

Onze buitendienstmensen werken allen zo veel mogelijk vanuit huis en dat gaat met de inzet van allerlei technische communicatiemiddelen en toegang tot diverse bestanden van klanten boven verwachting. De bereikbaarheid voor U is zelfs verbeterd doordat de mensen veelal thuis aan het werk zijn en dus altijd de telefoon bij de hand hebben. Schroomt u niet om alle vragen, die zowel op veevoedertechnisch als op ander vlak hebt aan hen te vragen. De medewerkers hebben veel contact onderling. Ook voor vragen voor de gecombineerde opgave, kringloopwijzer, mestwetgeving etc. mag u uiteraard gerust bellen en waar nodig helpen we u (op afstand) met invullen.

Laten we met zijn allen hopen dat we, door het in acht nemen van de juiste maatregelen, allen gezond weer uit deze crisis zullen komen.

 

Medewerkers en directie Booijink veevoeders BV

Overige nieuwsberichten