Jongveedag Booijink Veevoeders

Beste relatie,

Als melkveehoud(st)er streeft u naar een goede en optimaal producerende veestapel op uw bedrijf. De vaarzen zijn de basis van deze veestapel. Een goede opfok van uw jongvee begint al tijdens de dracht in de koe.

Bij Booijink Veevoeders vinden we dat elke pink een goede melkkoe moet kunnen worden met de juiste aanpak. Deze basis voor een goede melkproductie als koe wordt al gelegd op jonge leeftijd van uw kalveren.
Graag zouden wij u tijdens een praktische middag de belangrijke punten bij willen brengen van de jongveeopfok, zodat u ook op een eenvoudige wijze het jongvee een goede ontwikkeling kan laten.

Wij nodigen u van harte uit voor de themamiddag over de jongveeopfok, die wij samen met Provimi organiseren. Deze middag wordt dinsdag 18 september gehouden bij Melkveebedrijf Langkamp in Mariënheem.

Let op! Wegens omstandigheden hebben wij de locatie moeten wijzigen. Deze dag wordt nu, in tegenstelling tot eerdere berichten, gehouden bij Melkveebedrijf Langkamp, Wissinkweg 32 te Mariënheem. Voor meer informatie, neem contact op met Jesper Alferink:   06 1989 4532.

Graag tot ziens op 18 september!

 

Kijk hier voor de uitnodiging!

Overige nieuwsberichten