Maatregelen tegen het Coronavirus


Geachte relatie,

Booijink Veevoeders is een organisatie met veel klantencontact. Ondanks het Coronavirus (COVID-19) blijft ons bedrijf geopend, maar zijn er extra maatregelen ingevoerd om de kans op verspreiding bij het afleveren van voeders of bij het bezoek van een van onze buitendienstmedewerkers te minimaliseren. De productie en transport van veevoeders wordt als ‘noodzakelijk’ beschouwd en daarmee geldt dat de medewerkers die betrokken zijn bij dit proces gevraagd kunnen worden om te werken.

Onze COVID-19 maatregelen zijn onder andere:

  • Medewerkers zijn verplicht om vóór en ná ieder klantenbezoek de handen te wassen/ desinfecteren. Dit om besmetting en/ of overdracht van het coronavirus te voorkomen.
  • Zoveel mogelijk kantoorpersoneel werkt vanuit huis en overleggen vinden zoveel mogelijk telefonisch plaats.
  • Handen schudden is niet meer toegestaan
  • Bij ziekteverschijnselen van personeel blijft deze bij huis.
  • Heeft u een afspraak staan met één van onze buitendienstmedewerkers en heeft u zelf ziekteverschijnselen? Meldt dit dan en neem contact met ons op.
  • Fysiek klantencontact met door onze buitendienstmensen proberen we tot een minimum te beperken en in voorkomende gevallen alleen na wederzijds goed vinden.

Uiteraard zijn we net zoals altijd gewoon bereikbaar. Ook onze buitendienstmedewerkers zijn bereikbaar per telefoon, mail of app.

Mocht u hierover vragen of zorgen hebben, kunt u ons bereiken via 0572 - 34 52 00.

Met vriendelijke groet,

Het team van Booijink Veevoeders bv

Overige nieuwsberichten