Symposium Stöppelhaene

Vernieuwend ondernemen is een kunst. Naast de mooie successen zijn er ook uitdagingen en hobbels te nemen. Met hard werken en gezond boerenverstand kom je een heel eind. Kijken vanuit een andere hoek naar je bedrijf kan ook helpen, bij voorbeeld door de ogen van een kunstenaar. Een creatieve kijk kan zeer inspirerend zijn en laat je zien hoe je de bedreiging van vernieuwing omzet in kansen door uit te gaan van je eigen (boeren)kracht! 
Ben je benieuwd hoe je creatief geïnspireerd kunt worden om te (blijven) innoveren? Kom dan naar het ochtendsymposium ‘Boerenkracht is een kunst’ op 24 augustus 2018, de Boerendag van Stoppelhaene.  

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Booijink veevoeders. Boer, consument en kunstenaar geven hun visie en innovatief ondernemer Louwe de Boer van Urk vertelt vol trots over hoe hij omgaat met kansen die op zijn pad komen.

Programma
09.30 uur Ontvangst met koffie en thee in de Leeren Lampe
10.00 uur Welkom door dagvoorzitter Roland Kip
10.10 uur Agri Meets Design – Eten in 2030
10.25 uur Van bedreiging naar kans door Louwe de Boer Ekofish Group
11.00 uur Boer en consument door Agri Meets Design
11.15 uur De Boerenwereld Draait Door
11.55 uur Lancering van Hallo Boer
12.00 uur Afsluiting
12.05 uur Lunch mede mogelijk gemaakt door Salland Boert en eet Bewust

Aanmelden
Meld je aan via de website van het Agri&Food Innovatiecluster Regio Zwolle. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met op via info@agrifood.nl

Datum: 24-08-2018
Locatie: de Leeren Lampe
Aanvangstijd: 09:30 uur
Eindtijd: 13:00 uur

Overige nieuwsberichten