Wie is de beste trekkerchauffeur van Salland?

Trekkerbehendigheid weer terug op programma Stöppelhaene

Dit jaar bestaat de Boerendag tijdens Sallands Oogstfeest Stöppelhaene in Raalte al weer 25 jaar. Het is ook al weer ruim 25 jaar geleden dat de laatste trekkerbehendigheidswedstrijd plaats vond, want in 1986 is de toenmalige trekkerbehendigheidcommissie begonnen met de trekkerslep. Een heel mooie gelegenheid dus om trekkerchauffeurs uit Salland opnieuw onderling eens uit te laten uitmaken wie er anno 2014 nou echt de beste trekkerchauffeur van Salland is.

Op vrijdag 29 augustus vanaf 10:00 wordt er op het voormalige Horizon terrein aan de Westdorplaan gestreden om schitterende bekers en eeuwige roem. Je hoeft niet eens je eigen trekker mee te nemen. Iedere deelnemer gebruikt een van de trekkers die beschikbaar zijn gesteld door Sallandse merkdealers. Zo is de strijd zo eerlijk mogelijk.

Wil je jouw stuurmanskunsten ook laten zien? Neem dan snel contact op met de organisatie via trekkerbehendigheid@stoppelhaene.nl of geef je naam door aan:Martin Groffen, Berend Dijsselhof, Gerard Hillebrand of Theo Ogink.

Overige nieuwsberichten