Rosékalveren

In de rosévleeshouderij bieden we een uitgebreid voerpakket aan. Uitgangspunt is altijd dat er voor de veehouder een zo goedkoop mogelijk rantsoen wordt samengesteld. De inzet van losse grondstoffen en/of bijproducten is dan ook vaker een regel dan een uitzondering! Een aanvullende meel- of broksamenstelling wordt dan als krachtvoer geproduceerd. Hierbij hebben we de beschikking over uitermate moderne optimalisatie software.

Uiteraard hebben we de beschikking over een aantal standaardkrachtvoeders die prima kunnen worden ingezet naast onbeperkt snijmaïs. Ter verbetering van de weerstand en om coccidiose te voorkomen zijn een deel van onze rosévleesvoeders standaard voorzien van etherische oliën en voldoende B-vitamines. Daarmee durven we rustig te stellen dat we een unieke positie innemen in de markt.

Voor de rest kunnen we u een scala aanbieden aan losse grondstoffen om de kostprijs te verlagen; onder andere soyaschroot, raapschroot, koekjesmix, maisglutenvoer, schokopower etc. Deze grondstoffen kunnen zowel gestord als geblazen worden geleverd.

Voor meer informatie over ons rosé-vlees programma kunt u de Roséfolder bekijken of contact met ons opnemen.