Vleesvarkens

De beste resultaten tegen de laagste voerkosten, dat is het streven in de huidige vleesvarkenshouderij. Niet elk voer is geschikt voor elk bedrijf, omdat de situatie op de bedrijven sterk van elkaar verschillen.

Daarom heeft Booijink een breed programma vleesvarkenvoeders die perfect op uw bedrijf kan worden afgestemd. Al onze vleesvarkenvoeders zijn sinds voorjaar 2004 vrij van voerbespaarders en vervangen door diverse alternatieven. Door de samenstellingen en grondstofkeus is het mogelijk dat alle varkens die hiermee gevoerd worden binnen alle slachterijconcepten, in zowel binnen- als buitenland, afgezet kunnen worden. In onze startvoeders zitten hoogwaardige grondstoffen, hoge vitaminering en de juiste verhouding van aminozuren om de vleesvarkens een goede en volwaardige start te geven. Naast het startvoer is ook het afmestvoer van groot belang. In combinatie met het juiste voerschema heeft u de combinatie voor de beste resultaten.

De inzet van de voeders wordt speciaal op uw bedrijf afgestemd. We hebben daarvoor de verschillende voeders in ons programma. Meer informatie kunt u vinden in deze vleesvarkensfolder. Uiteraard produceren we voor specifieke bedrijfssituaties ook voeders op maat. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.